Verdensmesterskabet. Det siger lidt sig selv. Det er det største løb jeg har kørt i min karriere indtil nu. Vi havde nogen rigtig gode træningsdage op til løbet, hvor jeg var en af de hurtigste af dem der var til den officielle test. Udover testdagene havde vi både træning onsdag og torsdag. Vi manglede lidt fart men ellers ikke nogen problemer.

Fredag var dagen hvor det hele for alvor gik igang. Vi startede ud med et par træninger, og derefter kom vi til tidstagninge. De mørke skyer nærmede sig banen lige da vi skulle ud og kører som 4. og sidste af OK grupperne. Jeg ender som nr. 5 i min gruppe og som nr. 17 samlet af de 102 kørere, hvilket jeg var et godt udgangspunk. Jeg skulle starte som nr. 5 eller 6 i alle mine 6 indledende heats. 20 min før det 1. indledende heat tager regnen til. Heatetgår igang og jeg får en lidt dårlig start og ender 1. heat som nr. 7

»Målsætningen er at slutte i top 15«

Lørdag skal jeg kører 3 ud af mine samlede 6 indledende heats. Igen til 2. heat er det regnvejr og i kampen om 7. pladsen sker der et sammenstød og jeg ryger af banen. Jeg for dog skubbet karten igang igen men ligger absolut sidst med flere sekunder. Jeg får indhentet og overhaalet 2 på sidste omgang og ender 27. 3. heat bliver igen i regnvejr og jeg slutter på en 8. plads. Chancerne for at nå finalen er blevet meget mindre da jeg har en “udgået” i bagagen. 4. og sidste heat bliver i tørvejr men jeg må udgå efter 4 omgange med en motordefekt. Nu bliver det først svært at nå finalen med 2 heats tilbage.

Søndag og dermed finale dag. 5. og 6. heat bliver i tørvejr og med kamp til stregen i bægge heat ender jeg på en 9’er i 5. heat og på en 5. plads i 6. heat og sidste heat. Nu er der ikke andet for end at håbe på at ende blandt de 34 ud af de 102 for at komme med i den afgørende finale. Jeg ender samlet som nr. 38 5 point fra at komme i finalen :-(.

selvom det blev en mindre god weekend var det en kæmpe oplevelse at være med til det største løb overhovedet indefor karting sporten. Vi viste at vi havde farten til at være med hvor det gælder 🙂

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Rigtig mange tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.