Hjemvendt til det eneste nationale løb for mig i år, nemlig Danmarksmesterskabet. Det der ellers skulle tegne til at blive en rigtig våd weekend starter tørt, undtagen lidt regnvejr i første træning fredag. Vi har 2 træninger fredag hvor der bliver givet maks gas. Jeg slutter dagen af med at være klart hurtigst af alle.

Lørdag morgen er jeg hurtigst igen i første træning og 3’er i anden træning på en våd bane. I tidstagningen ender jeg 2’er og skal derfor også starte nr. 2 i de 3 indledende heats. 1. heat bliver på en næsten tør bane med regndæk og jeg ligger nr. 3 efter 1. sving men får mig hurtigt kæmpet tilbage til en 2’er. Jeg får en straf på 10 sekunder, men da os i top 3 var meget hurtigere end de andre ender jeg alligevel som nr. 4.

»Målsætningen for Danmarksmesterskabet er mesterskabet :-)«

i heat 2 satser vi rigtigt med vejret og jeg kommer ud på de rigtige dæk i modsætning til ham der starter 3’er, som sætter mig af i sving 1 :-(. Et par omgange efter kører han og vinker til mig ude fra banen(elendig sportsmand). i 3. heat ender jeg nr. 3 og det giver mig en startplacering som nr. 5 til præfinalen.

I præfinalen kommer der mere uheld. efter et par omgange går min motor i stykker og jeg udgår selvfølgelig. Så med en startplacering som sidst til finalen var mine chancer elendige. Vi satser alt på setup og dæktryk og rammer desvære forkert 🙁

Glæder mig til de kommende løb nu 🙂

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Klar til kamp

Thy

Presset fra bagenden

Thy

De sidste detaljer kommer på plads

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Brun & Hjejle
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Techno
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »