Med kun 1,5 dags træning i baglommen kom jeg til Padborg park. Jeg så frem til en weekend med masser af spændende race, og det var hvad eg fik.

Allerede lørdag morgen da vi skulle ud til vores første og eneste træning opstår der problemer. Fejlen blev dog hurtigt fundet og jeg var på banen med ca. 7 min tilbage. jeg nåede 6 omgange og lå 3’er på tiden. Så med en lidt skuffende start på det de skulle vise sig at blive en fantastisk weekend, kom jeg styrke igen i tidstagningen, og satte tiden.

Humøret var højt og præstationen var allerede lidt over mine forventninger. Jeg havde aldrig lavet en rigtig stående start i en racerbil før og presset hvilede på mine skuldre. Lyset skifter til grønt. Jeg for en fornuftig start og undgår kontakt. Generelt over hele weekenden blev der kørt rigtig tæt og fedt race. Jeg kommer fra karting sporten hvor jeg er vant til at køre hårdt race, men det hele var bare meget større.

Jeg vandt 3 ud af 3 heat, men med kamp til stregen. Efter den har weekend var jeg godt klar over at jeg kæmper med om det her mesterskab. Også selvom jeg misser en weekend fordi jeg skal køre VM i gokart. så nu skal tungen bare holdes lige i munden 😉

»Målsætningen for Aquila synergy Cup er at vinde mesterskabet«

2. afdeling af Aquila Synergy Cup, blev afholdt på Ring Djursland. Efter sidste weekends succes var forventningerne høje. Ring Djursland er en meget kuperet bane der udfordre køreren meget.

Med 2 gode træninger lå presset igen på mine skuldre til tidstagningen. Midt i det hele bliver vi afbrudt af et rødt flag. Jeg føler ikke selv at jeg har fået en god omgang endnu. Vi kommer i pit og jeg får at vide at jeg er 0,4 sek efter nr. 1. Vi kommer på banen igen og jeg har 3 omgange til at sætte tiden. Bilen blev presset til grænsen og nok også lidt over. Så kom den. På sidste omgang slog jeg tiden og blev nr. 1 med få hundrededele.

Så kom vi til 1. heat, og i en lidt for tæt kamp om førstpladsen spandt jeg af. Jeg havde problemer med at få bilen startet, men kom afsted som nr. 11 igen. Med den klart hurtigste tid endte jeg som nr. 6. Så med en start placering som nr. 6 til 2. heat var det nu min tur til at kæmpe mig fremad og ikke forsvare mig. Jeg havde fået mig kørt op til en 3’er og nu ventede det der viste sig at blive en svær duel. Jeg kom forbi, med et par skrammer på bilen. De 2 konkurrenter havde et sammenstød lige bag mig. Jeg kom i mål som suverænt vinder.

Min største konkurent Kevin Suenson røg i sand kassen under sammenstødet i sidste heat. Det gav mig gode forudsætninger for weekendens sidste heat. Starten gik og jeg var fløjet. Da Kevin var kommet op som 2’er havde jeg en halv langsides forspring og øgede stadig. Så skete det der lige netop ikke må ske. Der kom safetycar på banen. Det samlede hele feltet sammen igen. Da vi så blev sluppet løs igen, var jeg under stort pres. Jeg endte nr. 1, og har nu 5 ud af 6 heat sejre, samt sat tiden i alle tidstagningerne

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder.

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten og bilen. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Årets første start er lige gået og jeg var heldigvis ikke involveret i uheldet bag ved

Thy

Mig i den hvide bil og min største rival Kevin Suenson i den sorte

Thy

Rivaler på banen, men venner udenfor

Thy

Yung driver podie fra Ring Djursland

Thy

Bilen fyldt med pokaler

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Brun & Hjejle
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Techno
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »