Der var sat høje forventninger til 4. afdeling af DKM (Deutsche Kart Meistershaft). Kerpen er den eneste bane i DKM kalenderen som jeg har kørt løb på før og efter som jeg har kørt et par løb i den nye klasse OK regnede vi med et godt resultat.

Fredags træningerne gik godt. Jeg havde god fart i karten og setupet var hurtigt fundet. Desto lengere vi kom ud på lørdagen kom der mere og mere gummi i banen og setupet gik fra at være godt til at blive dårligere og dårligere. I tidstagningen endte jeg som nr. 11 i min gruppe men 15’er ud af alle, hvilket var et okay udgangspunkt.

Med en startplacering som nr. 10 til begge de indledende heats så det ikke helt skidt ud. I 1. heat kører jeg mig op på en 6’er efter vi satte dæktryk i så det passede med at jeg kunne attacke de først 5 omgange og derefter blive langsommere i de resterende 8 omgange. 2. heat blev lidt af en hård omgang. I en lidt for tæt nærkamp flættede jeg hjul med en kunkurent og røg en tur af banen. Jeg kæmpede til det sidste og endte på en skuffende 20’er

»Målsætningen for 2018 er top 10 placeringer i alle finaler«

De 2 heats blev lagt sammen og jeg endte på en 15’er samlet, hvilket også er startplaceringen til den 1. finale. Karten var stadig ikke omptimal og der bliver kæmpet hårdt om pladserne. Jeg ender løbet på en skuffende 23. plads, som jo også er startplaceringen til 2. finale.

Da vi stiller karten på griden klar til at kører et brag af en finale opdager min mekaniker at motoren ikke er spændt ordentligt. Vi må ikke røre karten når vi er på griden, så vi satser på at det holder hjem så jeg ikke skal starte fra pitten. Løbet er igang og karten kører bedre end den har gjort hele weekenden, men efter 2 omgange kan jeg mærke at kæden bliver løs. Nu vidste jeg godt at det ikke ville kunne holde til mål. 5 omgange senere sker det så. kæden springer og jeg må desværre udgå.

Dårligste weekend i år, men er bare endu mere tændt nu 🙂

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Fuld fokuseret og klar til at give den maks gas

Thy

Karten bliver presset gennem gummiet

Thy

Der bliver diskuteret før finalerne

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Brun & Hjejle
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Techno
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »