Vi er på South Garda Karting bane til første afdeling af DKM mesterskabet. Det var nu armen skulle bestå sin prøve. Jeg satte mig i karten 2 uger før lægerne sagde at jeg måtte. Jeg havde ikke siddet i en gokart siden mit uheld, men var klar til at tage kampen op. Første træning på fuld gas var jeg en af de hurtigste, og beviste igen at jeg er med blandt de allerbedste.

Vi havde lidt problemer under træningerne, men fandt et hurtigt setup til tidstagningen, og jeg leverede min bedste internationale tidstagning hidtil med en samlet 3’er. Det giver mig en startplacering som 2’er i begge heats, men vores hurtige setup virkede ikke på brugte dæk, men jeg kæmpede mig til en 5. plads i begge heats.

»Målsætningen er top 8 i DKM (det tyske internationale mesterskab)«

Jeg skulle starte som nr. 7 i første finale, men vejret bød på en svær omgang med både tørt og vådt. Det var første gang siden sidste år jeg har kørt i regn, og kæmpede karten hjem på en 13. plads, hvilket også var min startplacering til finale 2. Den her gang var det i regn på en optørende bane. Igen blev det et rigtig svært løb, men jeg holdte 13. pladsen hjem.

Jeg ligger efter 1. afdeling nr. 11 i mesterskabet

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til alle mine sponsorer, som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt.

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Hårdt på kerben i regn

Thy

Vejret truer med regn

Thy

Min mekanikker og jeg snakker sammen før et heat

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Brun & Hjejle
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Techno
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »