Karting sæsonen er efter en alt for lang vinter pause nu skudt igang. Igen er jeg på banen South Garda i Italien, til det tyske mesterskab DKM, dog uden sne den her gang ;-). Det er første løb i kongeklassen hvor bl.a. professionelle fabrikskører der bliver betalt for at køre deltager. Jeg kom godt fra start med en 3’er i min gruppe i tidtagningen, og 7’er samlet. Det gav mig gode forudsætninger i de 2 indledende heats hvor jeg skulle starte nr. 5 begge gange.

I 1. Heat kom jeg rigtig godt fra start og var oppe og vende på en 3. plads efter starten. Der blev kæmpet og jeg røg ned som nr. 5 igen. Da vi når ca. halvvejs i løbet, har jeg lige sat hurtigste opgangstid af alle og nr. 4 og jeg har næsten indhentet top 3 igen. Det er så omgangen efter der sker det der helst ikke måtte ske. ud af et sving taber nr. 4 kæden lige foran mig, og det resultere i et crash.

I 2. Heat startede jeg igen 5’er, og kom igen rigtig godt fra start. Jeg havde nogen gode fights med top kørerne. Efter et godt heat der bare skulle gennemførers, med en forholdsvis god placering for at nå finalerne, endte jeg som nr. 6.

»Målsætningen for 2018 er top 10 placeringer i alle finaler«

Alle heatene var kørt og blevet lagt sammen. Med en udgået og en 6’er i de 2 heat blev det til en samlet 19. plads.

I finale 1 starter jeg 19’er og kommer godt fra start. Efter de første par sving er jeg oppe som nr. 15 og speeden er der til at være med længere fremme. Vi når ud på omgang 3-4 stykker og jeg er i tæt kamp med dem lige omkring mig. Det resultere ærgerligt nok i en lille flyvetur og en bukket bagaksel. Med en kart der kørte skævt når det går ligeud, fik jeg halet en 27. plads hjem, som desværre også er start plaseringen til finale 2.

I finale 2 gik det egentligt okay. Med lidt sammenstød i starten og en lille tur af banen røg jeg ned som nr. 33. Farten var der til at være med de forreste, og det kunne mærkes der hvor jeg lå. Efter nogen fede dueller og noget godt race, blev det dog til en 16’er i finale 2.

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder.

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Mig der kører igennem et venstre sving med massere af gummi i banen

Thy

Taget lige over en bande nede i den krøllede del af banen

Thy

Karten presset til kanten

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Brun & Hjejle
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Techno
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »