Det har været 2 meget lærerige weekender. Jeg har vist gode takter i både Wackersdorf og Ampfing. Jeg havde aldrig kørt på banen i Wackersdorf før anden afdeling af det tyske mesterskab DKM. Vi havde nogen gode træninger og i tidstagningen blev det til en 10’er samlet ud af 50 deltagere.

Til 1. heat skulle jeg så starte nr. 7. Der var hård kamp om placeringerne, og jeg fik kørt mig til en 6’er. 2. heat kom jeg godt fra start og havde rigtig god speed i karten hele løbet igennem. Det blev en tæt og spændende afslutning på løbet, og jeg fik kørt en 3. plads hjem.

Jeg startede nr. 7 til finale 1, og stak af som nr. 6 fra det øvrige felt med førergruppen. Det hele var lige som det skulle være, men så skete der et uheld på banen der resulterede i et rødt flag. Da vi bliver sendt afsted igen, går der ikke mere end 2 omgange før jeg bliver kørt op over bagfra og måtte derefter køre i pit med en motor defekt.

»Målsætningen for 2018 er top 10 placeringer i alle finaler«

I Ampfing kom jeg lidt skidt fra start med en ellers god tidstagning hvor den hurtigste tid rakte til en samlet 9’er. Jeg fik straf for at have afkortet banen og fik dermed taget min hurtigste tid fra mig. Så i stedet for en samlet 9’er blev det til en 21’er.

jeg fik en startplacering som nr. 14 i begge indledende heats og med en påkørsel bagfra der resulterede i en motor defekt og et heat med en rigtig dårlig start blev det til en 17’er og en 15’er. Så 2 knap så gode indledende heats, blev til en startplacering som nr. 20 i finale 1. Jeg kom godt fra start og havde et generelt godt heat hvor jeg endte nr. 8. Med gode forudsætninger til finale 2 var forventningerne høje. Der gik dog ikke mere end et par omgange før motoren satte sig og jeg måtte udgå 🙁

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder.

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Hjelmen spændes som det sidste inden jeg sætter mig i karten

Thy

Min mekaniker Nanne Thaden og jeg venter på at vi må få adgang til pitten

Thy

Et rigtig godt billede fra siden af karten gennem det langsomste sving på banen

Thy

Min far og jeg snakker planer lige inden jeg skal ud og køre

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Brun & Hjejle
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Techno
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »