En hurtig beslutning gjorde, at jeg skulle køre 1 løb her hjemme i DK i år. Det var selvfølgelig afdelingen af det danske mesterskab, som blev kørt på min hjemmebane i Vojens. Grundet en sidste skoledag der skulle fejres, kørte jeg ikke træning om fredagen. Vi havde 1 træning om lørdagen, før vi skulle kører tidstagning, der blev brugt på at køre motor til. Jeg endte 2 i tidstagningen, hvilket var fint nok. Herefter fulgte 2 indledende heats og en finale. Jeg udgik fra 1. heat grundet en defekt motor, og vandt nr. 2. Det gav en startplacering som nr. 6 til finalen, hvor jeg var den absolut hurtigste. Jeg kørte mig op, og fik lukket et stort hul til nr. 1 på de sidste omgange, men kom over stregen som nr. 2, og fik desværre en uretfærdig straf, der gjorde at jeg endte nr. 4.

»Målsætningen for denne afdeling var P1«

Søndag var en ny dag, og en ny afdeling. Det foregik på samme måde som om lørdagen. Igen sluttede jeg 2’er i tidstagningen, men viste virkelig at jeg var den bedste i løbene. Jeg vinder heat 1 i tørvejr, og brugte egentligt det meste af løbet på at spare på dækkene, og ikke presse for hårdt. Sådan foregik det også i heat 2, men den her gang på tørvejrsdæk i regnvejr. Noget jeg mestrede, eftersom jeg var 2-3 sekunder hurtigere end de andre pr. omgang. Efter at have lavet rent bord i heatene, skulle jeg starte som 1’er til finalen. Jeg fuldførte jobbet, vandt finalen stort og sluttede dagen øverst på skamlen.

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til alle mine sponsorer, som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.