Det har været et par gode og oplevelsesrige løb her i sommeren. Til tredje afdeling af Dansk Super Kart som blev kørt i Vojens var jeg rigtig godt kørende i hele weekenden. Jeg satte pole position og vandt to heats ud af tre samt en prefinale. I finalen måtte jeg dog se mig slået, hvor jeg ellers lå etter længe men endte som nr. to. En helt kanon weekend hvor jeg fik gode point til mesterskabet.

»Målsætningen for 2017 er Vinder af DM og Dansk Super Kart«

en stor oplevelse

Næste løb var en afdeling af Europa Mesterskabet som blev kørt i Sverige. Her var jeg igen gæstekører hos Schumacher racing team. Det blev en kæmpe oplevelse, men også med en lille nedtur da jeg ikke kvalificerede mig til finalen. Vi var 63 kørere fra hele verden, alle de europæiske lande plus deltagere fra bla. Australien, USA, Marokko, Malaysia, Singapore, Kina m.f. Jeg kvalificerede mig som nr. 24, hvilket faktisk var bedste resultat i teamet. I de fire indledende heats blev jeg i nævnte rækkefølge nr. 16, 13, 12 og 5. Så farten blev bedre og bedre og resultatet som normalt ville sende mig i finalen. Desværre fik jeg straf i heat 2 og 3. hvor jeg havde ramt en modstander, hvilket gav mig henholdsvis 10 og 9 pladser i straf og dermed ud af finalen.

Men det jeg tager med er en kanon oplevelse, bedste i kvalifikation og bedste i heat resultat ud af de fire kørere i Schumacher teamet.