Vi er selvfølgelig også lukket ned her i racerverdenen. Jeg har endnu ikke kørt første afdeling af det Europæiske mesterskab, og det ligner heller ikke umildbart at det bliver indenfor det næste stykke tid. Jeg har ikke været i bilen siden februar, og glæder mig ekstremt meget til at komme tilbage. Jeg savner alt ved det og håber på, at vi snart kan komme på banen igen. Indtil da må vi bruge tiden fornuftigt, og det har teamet også gjort i Tyskland. De er flyttet i en ny flot og professionel bygning☺

HVAD BRUGER JEG TIDEN PÅ?
Ugen hvor jeg skulle have været i München til simulatortest, og derefter videre til 2 dages test på Paul Richard i Frankrig, lukker Danmark ned. Jeg blev samme aften hentet fra efterskolen, og lige nu er udsigterne ikke til at jeg kommer tilbage, desværre. Jeg får dog stadig lektier og opgaver, så vi ikke går helt i stå her hjemme :).
Sponsorarbejde, som jeg normalt bruger rigtig meget tid på, er selvfølgelig også ret svært i de her tider. Så der er jo ikke ret meget normal beskæftigelse tilbage i “hverdagen”, og hvad gør man så og hvordan holder jeg mig klar og i form til banerne åbner igen og sæsonen skydes i gang? Jeg træner dagligt med løb, cykling, cardio træning og er på gokartbanen når muligt. Men det meste af min træning forgår i en professionel simulator, 2-3 timer dagligt.

Dansk Automobil Sport Union har også lavet et interview med mig omkring min hverdag under corona lockdown – Læs den her

SIMVERDENEN EKSPLODERER!
Med en simulator har jeg nu muligheden for at holde reflekser, racecraft og fokus ved lige. Det er det tætteste man kommer på at sidde i en rigtig racerbil, og så er det helt gratis at lave en kørefejl ;). Størstedelen af verdens racerkører træner i denne tid i en simulator. Det betyder at jeg hver dag kører online løb mod nogen af verdens største racerkører. Lando Norris (McLaren formel 1 kører), Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo formel 1 kører), Mike Rockenfeller (Audi fabrikskører), Dennis Lind (Lamborghini fabrikskører) er bare nogen af dem jeg bruger mine træninger på at kører race mod.

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til alle mine sponsorer, som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på Porschen. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Billedet herover er mig i teamtøj og foran min nye racer simulator

Thy

Billedet er fra den virtuelle verden, hvor jeg på det her tidspunkt trænede i Porsche gt4 på Zandvoort, som vi også skal køre løb på senere i år

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Brun & Hjejle
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Techno
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »