Bastian Buus sikrede i den forgangne weekend de point, han manglede for at lukke hullet til den førende konkurrent i rookiemesterskabet i Porsche Carrera Cup Deutschland. Syvende og næstsidste afdeling af det benhårde tyske mærkemesterskab blev afviklet på Sachsenring, hvor en stærk performance af den 18-årige dansker betyder, at der nu er blot to point til føringen. Den prestigefulde titel er således indenfor rækkevidde.
 
– Jeg kørte desværre en skuffende dårlig kvalifikation og måtte starte langt nede i rækkerne på henholdsvis en 14.- og en 15.-plads, mens min konkurrent i mesterskabet var helt oppe foran. Weekenden startede derfor rigtig skidt, men jeg kom godt fra start i begge løb og kunne vinde nogle positioner, mens det samtidig slet ikke spillede for min mesterskabskonkurrent. Kombinationen af disse to ting betød, at det alligevel lykkedes for mig at lukke det hul i stillingen, som jeg havde håbet, lyder det fra Bastian Buus.

»Det er lige som jeg vil have det. Jeg kan selv afgøre mesterskabet!«

 

– Med kun to point mellem mig og min nærmeste konkurrent har jeg placeret mig i en position, hvor jeg selv kan afgøre, om jeg skal vinde rookiemesterskabet. Jeg er meget optimistisk og føler stadig, at jeg og resten af teamet er inde i god stime. Med weekendens resultater har vi givet os selv de bedste forudsætninger for en stærk sæsonfinale på Hockenheim, som jeg desuden ser utrolig meget frem til at opleve i en Carrera Cup-racer. Det er jo en legendarisk racerbane med Formel 1-historie og et fedt layout, som lægger op til benhårdt ræs. Det bliver uden tvivl en spændende finale!

Mens Bastian Buus holder en andenplads i rookiemesterskabet med blot to point efter sin nærmeste konkurrent, hollænderen Loek Hartog, har danskeren indtaget en flot syvendeplads i det generelle mesterskab. Finalen i Porsche Carrera Cup Deutschland 2021 afvikles den 22. til 24. oktober på den tyske Formel 1-bane Hockenheim.

Skrevet af:
Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj
[email protected]
+45 53 84 85 01

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Mange tak til mine sponsorer og samarbejdepartnere som støtter mig i at nå mit mål. Uden jer var det slet ikke muligt!

Der arbejdes hele tiden på at udvide mit sponsor netværk, og få flere spændende virksomheder med på rejsen. Kontakt mig her hvis du vil høre mere om hvad jeg kan tilbyde dig, eller klik her for at læse mere om mit forrentingsnetværk Flatout Club

Bastian Buus
Thy
Thy
Thy
Thy

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Brun & Hjejle
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Techno
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »