Vi starter hårdt ud Lørdag morgen da vi er de biler der støjer mindst. Med en træning der gik okay hvor bilen ikke kørte helt optimalt var det direkte ud i tidstagning og derefter direkte ud i heat 1. Derfor var der desværre ikke tid til at stille på bilen og jeg må få det bedste ud af det jeg har. Jeg ender på en 4. plads hvilket jeg selv ikke er helt tilfreds med og skal derfor starte som nr. 4 til heat 1.

I 1. heat får jeg en dårlig start og ryger ned på en 6’er. Der bliver kæmpet hårdt om placeringerne og jeg får ligeså stille kæmpet mig fremad. Folk kører defensivt, og i et forsøg på at bremse mig forbi 2. pladsen på yderbanen laver jeg en fejl som koster mig 2 placeringer. Jeg får kæmpet mig tilbage og slutter heat 1 på en 3’er og sætter heatets hurtigste tid med 4 tiendedele.

»Målsætningen for Aquila Synergy Cup er at vinde mesterskabet i min debutsæson i Bilsport«

Vi havde dog en lille pause på en halv time mellem heat 1 og 2 så derfor fik vi stillet bilen lidt bedre. Jeg fik en okay start i heat 2 og fik hurtigt kæmpet mig frem til 2. pladsen. Jeg fik lukket hullet til nr. 1 og overtog føringen kort tid efter. Igen kørte jeg klart den hurtigste tid i heatet og endte på 1. pladsen et stykke fra 2’eren.

3. heat blev svært da bilen blev meget glat at kører med. Vi har kørt på det samme sæt dæk indtil nu. Det er meget atypisk for både mig og min mekaniker da vi bægge kommer fra kartsporten, hvor et sæt dæk holder 25 omgange og så er de ikke hurtige mere. Gruden til at vi har valgt at køre på det samme sæt er at mynsteret ligeså stille er forsvundet mere og mere, og derfor er dækkene blevet hurtigere. Bilen kørte ikke godt overhovedet på grund af dækkene var færdige og jeg fik med hård kamp kæmpet mig til en 2. plads.

Jeg har efter den her weekend øge forspringet til nr. 2 i mesterskabet og fører nu med 82 point.

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Jeg har lagt afstand til 2. pladsen vinder der efter heatet

Thy

I tæt duel om førstepladsen

Thy

En tidlig mogentræning der bliver brugt på at forberede mig til resten af dagen

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Brun & Hjejle
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Techno
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »